KEMBARA DUGA 2012

KEMBARA DUGA 2012

Thursday, April 14, 2011

perubahan zaman.

memang susah nak bezakan yang original dan local.
tapi masyarakat sekarang lebih mementingkan kuantiti daripada kualiti.
itulah realiti yang sebenarnya masyarakat sekarang.
nak bergaya tapi kedekut nak keluarkan duit.
ada jenis yang pinjam kat member-member pun ada.
tak malu ker nak pinjam-pinjam dengan member.
tapi kita sebagai teman kita bagi jelah.
kalau tak bagi pinjam masam muka.
apalah budak-budak zaman sekarang.
baru setahun jagung dalam perkhidmatan dah berlagak macam orang lama.







luahan hati si mangsa..

17 comments:

adwafarahin said...

bese la tuh
baru nak up..hoho

Nuar said...

abang tak ajar betul2 time mula perkenalan...

noonaQQ said...

aslmkm,has..mne hlg x nmpk?

xkn kcik hti ngn mek?hoho~

Itu Aku said...

pinjam wat harta plak..
mahai oo jeans i...

myMOONyet ♥ JGS oppa :P said...

sound je dia tuh ^^

Anonymous said...

keh3x. lebih baik pakai yang local, orang kata ori.

daripada pakai yg ori, org kata local.

=P

-HEROICzero-

d_LA said...

ckp je kat dia, aku sedekah jelah brg tu..hehe

kay_are said...

baru nak kenal dunia memang r macam tu.. huu

leyzajamil said...

pinjam meminjam digalakkan untuk mengelakkan kecurian, tapi sendiri ingat dah pinjam tak reti2 pulangkan balik?? hihi ter emo plak..

suka ketawa?? baca ni..

NARDtheNERD said...

bagii je pinjam..
u dpt pahala ape..
hehe.

FasiHaH SupiaN said...

sabar2, tapi kadang2 geram juga kan dibuatnya....

CIK GADIS said...

bhaha!bg pinjam then xreti bg blek sepak lelaju.ngeh2!


LATEST :
CEMBURU MELOYAKAN HIDUP???

Amanina Sofea said...

biase la..
nme pun nk hdup, sekeliling kita msti ade

Itu Aku said...

agak2 klu loker buh mangga yg ada psword hebat x..
nmpak sgt kedekut
tp tu la..klu x bg kat berkira,,
dh bagi,,kmu wat dek je...
mahai tu...haahaha

A retarded kitty said...

biasa la tuh, budak2

KMdy (B) said...

wah.. bro tentera nampak gayenye.. kene sign nih..sign...

ghost writer said...

pinjam duit ko bro barang seratus dua..gua pokai nih.