KEMBARA DUGA 2012

KEMBARA DUGA 2012

Sunday, February 20, 2011

penakut....

       cerita jer pasal hantu memang gua takut..haha...tapi citer gua ni kelakar ckit...citer ni terjadi time gua balik kampung hari 2.....gua memang tak ingat dah...tapi hari ni gua boleh teringat balik..hahaha..citer dia bermula macam nie.......................................................................


           hari ni gua bgn tidor pukul 3petang..memang best giler sebab penulis hantu tak ada...gua boleh tidor lebih ckit...kalau dia ada payah ckit nak tidor bab dia 2 pemalas sikit...semua kerja gua nak buat....yang dia tau mengadap laptop 2 jer dia tau,pas 2 dia marah gua bila nak buat entry..hahahaha...penulis hantu jangan marah k.
macam biasalah kalau dah bangun tidor lewat lapar lah jawap nya...nasid baik member gua ada simpan makanan sikit untuk gua..perut pun dah kenyang...gua balik bilik nak p mandi....singgah jap kat bilik penulis hantu saje je nak tengok dia buat pe....dengan sweater manchester united dia nak muntap aku tengok hahahahaha....macam biasalah bila dah jumpa aku ajak dia main bola petang nanti...nasib baik dia tak pakai baju manchester united yang dia banggakan sangat 2....dialah punca team kami kalah petang tadi.....
lepas je main bola gua  jumpa member gua jambu....plan nak kuar makan.tapi xtau nak p mane..pusing punya pusing sampai boring singgah kat kamunting,layan nasi ayam je lah...gua pun duduk lah,abg 2 pun tanya nak makan paa??????????nasi ayam tiga, telur dadar untuk tiga org makan....opssss...apasal tiga pulak..kuar berdua jer...yg sorang 2 rahsia..hehehe...memang sedap giler lah nasi ayam 2...
           pas makan macam biasalah up in smoke lah jawap nya....tiba-tiba member gua bukak citer hantu pulak..ni yang tak best nie...gua macam biasalah bila dengar jer citer hantu gua buat-buat tak dengar.....
yang kelakar nya gua teringat time gua balik kampung hari 2..gua kuar lah ngan anak buah gua pergi tengok wayang....sampai-sampai jer tak tau nak tengok citer pa????????????anak buah gua berani mati ajak tengok citer khurafat..boring punya pasal layan je lah,yang kelakar nya gua dah lah penakut berani-berani kuching jer nak tengok..nanti apa pulak anak buah gua fikir bapa saudara dia penakut,,,hahahahaahahaa...
         masuk jer dalam panggung 2 gua dah rasa lain macam dah...tapi gua masih cool lagi bab ramai aweks-aweks yang tengok,,duduk kat belakang sekali...time 2 tak ramai lagi orang masuk,citer nak mula jer ramai yg masuk, intro jer dah cukup seram citer 2...gua macam biasalah memang penakut lau tengok citer yang seram-seram,tapi masih cool lagi time 2..anak buah gua takut punya pasal masuk bawah kerusi takut nak tengok,,hahahahahahaa...kalau nak ikutkan hati memang gua nak join anak buah gua menyorok bawah kerusi,,,di sebabkan sebelah gua ada aweks bab 2 gua masih boleh bertahan..hahahahaha,,lawak-lawak,,,
aweks 2 siap tanya lagi abang tak takut ke????????????????macam biasalah aweks tanya gua jawaplah....(eleh buat pa nak takut bukan ada pa pun)hahahahaha..dia tak tau yang lelaki sebelah dia 2 penakut nak mampus.hahahahahaha...macam 2lah citer gua...kalau ko orang nak tau gua ni memang penakut........




macam 2 lah citer gua,,,,,sepatut N3 nie semalam gua nak buat di sebabkan anak haram MKD datang,,,
kalau nak tau apa maksud MKD 2,ko orang tanya ghost writer...






       
            



12 comments:

zati embong said...

xpe bukan bnda yg pelik, ada lg yg jat kenal yg penakut gak,hihi

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

hehehehe... alahai..
hantu dalam wayang je la...
bukan kat luar.

ghost writer said...

hampeh punya budak...tengok khurafat pon takut..khurafat tuh siuuttt..

HEROICzero said...

keh3x. khurafat banyak terkejut jek pon. ah xde takot mana lah.

*kantoi aku tengok khurafat. cis!

Lee Zha said...

hurm.

bak kata matahari ; kejang perut.


hahahahahahahaha

dirty dozen said...

@ zati embong : spa 2 yg penakut jagk..hahaha


@ Nazsabrina Iman Zulfikar :mmglah dlm wayang..kalau dah penakut nak wat mcm maner..huhuhu


@ HEROICzero :tkejut 2 wat wa takut..bciter best giler..

dirty dozen said...

@ Lee Zha :kalau kejang perut yg matahari ckp 2 citer lawak..citer seram xkan lah boleh kejang perut bro...hahahahaha


matahari tgk raja lawak 5 kot.....hahahahahaha

MATAHARI said...

haha.


tak. tengok citer hantu lah lawak terbaik.


bahhahaha.

serius.

niesz said...

niesz pon penakut..tdo mesti pasang lampu cerah..haha

dirty dozen said...

@ MATAHARI :citer hantu cina kot...hahahaha..





@ niesz :kalau sy xleh tdo kalau lampu bukak....lagi lah takut...nanti boleh nampak hantu..kalau gelap hantu xnampak....hahahahahahahahahaha

KUREKURE COMEL said...

nmpk tulen...tp ooopppss...hahaha....


sama la...mina kalo tgk cte antu kompem off sound....baru blh berlagak tgk cite hantu..kihkihkih...

dirty dozen said...

@ KUREKURE COMEL :pandai2 jer mina nie ckp kita mcm 2..penakut jgak rupa nya...hehehehehe...